Service

 

Serviceavdelningen med 20-talet anställda är belägen i Häggvik, Sollentuna.

Våra servicetekniker utgår från sin hemort. Det gör vårt arbete mer effektivt vilket innebär att vi snabbare kan vara på plats hos våra kunder efter en felanmälan.

Med vår kompetens löser vi både akutproblem och underhåll från systemnivå till minsta detalj ute i fält med mycket korta inställelsetider vid behov och avtalad servicenivå. Vi är kundens representant i fält och samarbetar med t.ex. trafikoperatörens personal i en positiv och vänlig anda. Vi förstår vikten av att Modulsystem är representativa och agerar professionellt i alla våra kontaktytor så vi både är och uppfattas som det bästa valet för dig som är kund.

Våra servicetekniker har hög kompetens och erfarenhet av den utrustning som är installerad avseende hård- och mjukvara samt tillhörande kommunikationsteknik. Vi är utrustade med specialinredda bilar, verktyg, bärbara datorer mm. Våra servicetekniker har även specialutbildning som tunnelbehörighet, heta arbeten, eco driving etc.

Modulsystem har en egen helpdesk och support vilken hanterar kundärenden, svarar på frågor och koordinerar serviceuppdrag mm.