• slidebg1
 

Om oss

Modulsystem har verkat inom området betal- och biljettsystem, främst för parkering och kollektivtrafik i Sverige, i över trettio år.

Våra viktigaste områden är betallösningar för parkering, kortterminaler med egen transaktionshantering, systemförvaltning och utveckling av biljettsystem.

Vi erbjuder även olika systemkomponenter för intäktssäkring, självbetjäning och betalning. Vi har ett brett kompetensområde med egen IT-utveckling och erbjuder tjänster som fältservice, installation och systemförvaltning.

 
info_referens_parkering_1_650x445.jpg

Kvalitet & Miljö

För Modulsystem är kvalitets- och miljöarbete en integrerad del av företagets verksamhet. Kvalitets- och miljöarbete handlar inte enbart om rutiner utan är en fråga om mentalitet.


Läs mer

Kvalitet & Miljö

info_referens_parkering_1_650x445.jpg

För Modulsystem är kvalitets- och miljöarbete en integrerad del av företagets verksamhet. Kvalitets- och miljöarbete handlar inte enbart om rutiner utan är en fråga om mentalitet.Läs mer

Jobba hos oss

Nedan finner Ni vakanta/lediga tjänster hos Modulsystem: 

Vi har just nu inga lediga tjänster på Modulsystem.

Vi dock söker alltid intressanta personer med branschkunnande som kan driva oss framåt. Är du en lagspelare med social kompetens och vill arbeta med betalsystem som förenklar många personers vardag?  Tveka inte att skicka en spontanansökan till oss.


Mejla osspuff_tjanster_1_500x260.jpg
puff-news-4-500x260.jpg

Referenser

Här listar vi några av de kunder som valt Modulsystem.
Vi arbetar hårt för att vara en bra och uppskattad leverantör, hör gärna med våra referenser om hur dom upplever Modulsystem som leverantör. 


Läs mer

Referenser

puff-news-4-500x260.jpg

Här listar vi några av de kunder som valt Modulsystem.
Vi arbetar hårt för att vara en bra och uppskattad leverantör, hör gärna med våra referenser om hur dom upplever Modulsystem som leverantör. Läs mer

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss.
Om stort eller smått

Post och besöksadress:
Modulsystem Sweden AB
Veddestavägen 17
175 62 JÄRFÄLLA

Telefon 08-506 301 00
E-post info@modulsystem.se


Fler kontakter
 

Modulsystem Sweden AB

Veddestavägen 17
175 62 JÄRFÄLLA

Tel: 08-506 301 00


Copyright 2018 Cookies | Webbplatskarta

Top