2023-03-01

Modulsystem Sweden AB ingår ramavtal med Securitas Sverige AB

Pressmeddelande 2023-03-01.

Modulsystem Sweden AB har tecknat ramavtal med Securitas Sverige AB om leverans av vårt nya innovativa betallösningskoncept TouchPayGo för snabb och enkel betalning av Parkeringsavgift/ EV-laddning med kontokort som betalmedel.

Den första leveransen av vår svensktillverkade betalningsenhet TouchPayGo är sedan drygt en månad levererad till Baronens Köpcentrum i Kalmar. Det är den första större leveransen till Securitas för kortbetalning av parkeringsavgift. Just kombinationen av att kunna hantera både parkering och laddning för flera laddpunkter i samma betalautomat är en nyckel för att göra publik laddning mer tillgänglig och på så vis kunna generera mer intäkter som fastighetsägare eller operatör.

”Vi är otroligt glada och stolta över att ha fått Securitas Sverige ABs förtroende att modernisera och förenkla för slutkund att betala sin parkeringsavgift / ladda sitt fordon med sitt kontokort som betalmedel. Securitas är en strategiskt mycket viktig partner och en bra språngbräda mot att ta nästa generations betalautomater ut på marknaden på bred front i Norden. Genom att ha jobbat i nära samråd med kunden har vi gemensamt arbetat fram en innovativ, smart och robust lösning som passar sig väl för vårt nordiska klimat, med en snabbhet och enkelhet som kan konkurrera med digitala APP lösningar. Vår TouchPayGo enhet kräver dessutom inte någon nedladdning eller medlemskap utan kunden kan enkelt och snabbt betala med sitt kontokort utan krångel oavsett om det gäller parkering eller elbilsladdning. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och flera kommande leveranser runt om i landet”

//Mats Monié, Sales Director Park Charge Pay

Modulsystem Sweden AB

Kontakt: 08-506301 24 / mats.monie@modulsystem.se 

Läs hela pressmeddelandet här.