Modulsystem säljer sedan många år tysktillverkade Hectronic parkeringsautomater på den svenska marknaden och har tagit stora marknadsandelar genom att vi kan erbjuda en modern parkeringsautomat anpassad till svenska förhållanden. Vi erbjuder även kamerabaserade tjänster, betallösningar, accesskontroll och betalsystem för EV Laddning.

Solcellsdrift och hög driftsäkerhet är två viktiga egenskaper, men även bra support och snabb återkoppling är för oss en viktig del i vår framgång som leverantör av parkeringslösningar.

Hectronic CITEA är stilren, har en modern design, och passar i alla typer av miljöer. Vill du ha en unik färgsättning så går automaten att beställa i valfri färg, eller varför inte trycka ditt er företagslogo på automaten, ni bestämmer, vi levererar.

Via Hectronic och tjänsteutbudet som återfinns i backoffice programvaran CityLine kan vi erbjuda efterskottsbetalning, personal/infartsparkering, bilnummerparkering, biljettlös parkering med digitala kvitton med mera. Vi har även lösningar för städer som önskar få kontroll på gratis parkeringstid genom att knyta bilnummer till en databas där man kan nyttja sin "pott" av fri parkering men när "potten" är slut gäller avgiftsbelagd parkering, detta är mycket populärt i andra europeiska länder och vi ser ett ökat intresse även på den nordiska marknaden.

Vi erbjuder även serviceavtal i olika nivåer i hela landet, vi kan ombesörja både tillsyn, installation och akutservice.

Önskar du finansiera ditt inköp så kan vi erbjuda leasing och hyra för olika perioder, via länken här kan du räkna ut exakt vad din månadskostnad blir!

Kontakta oss för mer information om våra parkeringstjänster - Vi kan parkering!