Betalautomat EV laddning TouchPayGo


En utmaning med elbilladdning är att förenkla för de förare som idag får brottas med ett par olika tags, kort eller abonnemang för att kunna fylla sin bil med ny energi. Vi ser en stor efterfrågan på en betalterminal där kunder utan abonnemang eller medlemskap snabbt kan ladda sitt fordon, vi kan nu tillgodose detta behov med vår TouchPayGo terminal som bygger på vår accesslösning DAC's  hårdvara men med en specialanpassad programvara som möjliggör betalning mot de flesta EV laddstolpar på marknaden samt parkeringsavgift via en egen utvecklad molntjänstlösning med kontokortsbetalning. En TouchPayGo enhet kan styra x antal EV laddstolpar i kombination med Parkeringsavgifter eller som fristående betalenhet för EV-laddning och är designad och certifierad för vårt nordiska klimat, vad sägs om IP65 klassning, IK10 glas och enbart 52mm monteringsdjup vid väggmontage?

Allt styrs via en stor 10,1” TFT skärm av högsta kvalitet som möjliggör ett bra och enkelt kundgränssnitt. Enheten är designad och producerad i Sverige och håller högsta kvalitet in i minsta detalj. TouchPayGo enheten finns i två varianter, väggmonterad eller med markstativ.  Lösningen bygger på realtidsbetalning med registreringsnummer, kvittolöst / ingen printer med digitalt kvitto som sänds via e-post.

Mått väggmonterad: B:216mm H:292mm D: 52mm

Mått markmonterad: B:310mm, H: 1666mm, djup 99,95mm


Givetvis kan TouchPayGo enheten även användas för annan typ av betalning eller registrering av besök eller som ren informationstavla, detta är betallösningen många väntat på, ruggad, smart och estetiskt tilltalande.
 
Vi har enheter för omgående leverans, hör av dig till oss vid intresse av en presentation eller offert, vi kan betallösningar för parkering och EV laddning.

Datablad