Accesskontroll

Vår innovativa lösning DAC består av egenutvecklad hårdvara tillverkad i Sverige.

Enheten är IP65 /IK10 klassad 10” TFT enhet med enbart 50mm monteringsdjup, enheten som via inbyggda reläer och en innovativ mjukvara höjer säkerheten i era garage. Via vår mjukvara och backoffice kan vi hantera samtliga på marknaden förekommande betalsystem för kontroll om kunden ska ha tillgång till tex. ett garage.

Kunden knappar in sitt registreringsnummer i enheten och vi gör en slagning mot det system som hanterar kontroll av inloggade fordon. Finns bilen registrerad med en pågående parkering i det garage där enheten är monterad skickar DAC enheten en ”öppna” signal till dörrens låssystem och dörren öppnas. Kunden slipper dra sitt kontokort, som ofta glöms i bilen, och systemet kontrollerar, i realtid att kunden faktiskt har en betald/pågående parkering i aktuellt garage. Man kan även via kundtjänst fjärrstyra enheten och öppna dörren på distans om så önskas.

Det finns möjlighet till engångskoder och ”whitelist” om man har vissa kunder som av en eller annan anledning skall ha access till garaget, t.ex. hyrbilsföretag eller abonnentkunder.

Systemet är unikt i sitt slag och kan användas i en mängd tillämpningar, bokning av tvättstugor, access i BRF garage eller för information eller parkeringstillämpningar.

Systemet finns i drift  på ett flertal större garage i Stockholm, hör av dig till oss för mer information och prisuppgift på DAC enheten.