hej
 

RÄKNA FRAM MÅNADSKOSTNAD SNABBT OCH ENKELT

NU KAN NI SNABBT RÄKNA UT VAD ER MÅNADSKOSTNAD BLIR FÖR INKÖP AV HÅRDVARA I VÅR NYA FINANSIERINGSKALKYLATOR!

Iband kan det vara skönt att veta vad kostnaden blir per månad under en viss period, inte minst i det fall man t.ex. får ett uppdrag som löper under en viss tidsperiod.

Med vår nya finansieringskalkylator kan ni snabbt räkna ut vad kostnaden blir för t.ex. en Parkeringsautomat elle rkortterminal under en valbar period, snabbt och enkelt får ni svar och ansvarig säljare hör sedan av sig om ni vill gå vidare med en kreditkontroll och beställning och konfiguration av betallösning.

Vi hoppas att fler av våra kunder ser födelarna med att få en jämn månadskostnad och att finansieringskalkylatorn kan hjälpa till att snabbt kolla vad kostnaden hamnar på för inköp av hårdvara.

Modulsystem kan även erbjuda funktionshyra och "allt i ett" finansiering med serviceavtal och tjänster inkluderat ill ett fast pris per månad.

Modulsystem tror på flexibilitet och förenkla möjligheten till fler affärer och enklare finansiering, vi tror och hoppas ni får nytta av vår nya kalkylator!Här hittar du kalkylatorn! »

 

Modulsystem Sweden AB

Hammarbacken 12
191 49 Sollentuna

Tel: 08-506 301 00


Copyright 2021 Cookies | Webbplatskarta

Top