• slidebg1
 

Om oss

Modulsystem har verkat inom området betal- och biljettsystem, främst för parkering och kollektivtrafik i Sverige, i över trettio år.

Våra viktigaste områden är betallösningar för parkering, kortterminaler med egen transaktionshantering, systemförvaltning och utveckling av biljettsystem.

Vi erbjuder även olika systemkomponenter för intäktssäkring, självbetjäning och betalning. Vi har ett brett kompetensområde med egen IT-utveckling och erbjuder tjänster som fältservice, installation och systemförvaltning.

 
info_referens_parkering_1_650x445.jpg

Kvalitet & Miljö

För Modulsystem är kvalitets- och miljöarbete en integrerad del av företagets verksamhet. Kvalitets- och miljöarbete handlar inte enbart om rutiner utan är en fråga om mentalitet.


Läs mer

Kvalitet & Miljö

info_referens_parkering_1_650x445.jpg

För Modulsystem är kvalitets- och miljöarbete en integrerad del av företagets verksamhet. Kvalitets- och miljöarbete handlar inte enbart om rutiner utan är en fråga om mentalitet.Läs mer

Jobba hos oss

Nedan finner Ni vakanta/lediga tjänster hos Modulsystem:

Vi söker sommarvikarier med möjligheter till fast anställning till Modul-Systems Service avdelning

Modul-System Sweden AB med ca 40 st. anställda har en unik kompetens inom utveckling av biljett- och betalsystem för kollektivtrafik och parkering. Modul-System har under 25 års verksamhet uppnått en mycket stark position på sina marknader med hög kundnöjdhet. Genom att integrera användning av mobil betalning, smarta kort och kontokort i sina lösningar kan Modul-System leverera exakt vad marknaden för biljett- och betalsystem idag efterfrågar.
Modul-System är ett tjänsteföretag och har kollektivavtal. För mer info, se www.modulsystem.se

Som servicetekniker utför du, förebyggande underhåll och rengöring av de spärrar som Modulsystem har i vårt avtal. Du kommer att jobba dels i team, men även arbeta självständigt.

Initialt är detta ett sommarvikarie arbete, men chansen till att bli fastanställd är och möjligt

Arbetet är heltid vardagar

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är positiv, har humor och är en lagspelare som tycker om att skruva och mecka med hårdvara.

Du tycker om att ge noggrann professionell service som inger förtroende för dig och är representativ för oss på Modul-System.

Du har ett målfokuserat inre driv, hög arbetskapacitet, stresstålig, stabil och vänlig även om det skulle bli högt tryck. Du har lätt för att samarbeta med olika personligheter med olika kulturell bakgrund och är en utåtriktad och noggrann person med bra ordningssinne som ledigt uttrycker sig på svenska i tal och skrift.                        

Vana att hantera datorer olika former är ett plus

B-körkort är ett krav.

Placeringsort: Järfälla

Tillträde: Snarast.

Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning och vill ha ett varierande och kul jobb i ett stabilt och växande företag, så ber vi dig skicka din ansökan med bifogat CV och löneanspråk omgående! Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Märk din ansökan med ”Sommarvikarie” på ämnesrad i mailet.

Skicka till: jobb@modulsystem.se

 

 

 

 

Vi söker alltid intressanta personer med branschkunnande som kan driva oss framåt. Är du en lagspelare med social kompetens och vill arbeta med betalsystem som förenklar många personers vardag?  Tveka inte att skicka en spontanansökan till oss.

Mejla osspuff_tjanster_1_500x260.jpg
puff-news-4-500x260.jpg

Referenser

Här listar vi några av de kunder som valt Modulsystem.
Vi arbetar hårt för att vara en bra och uppskattad leverantör, hör gärna med våra referenser om hur dom upplever Modulsystem som leverantör. 


Läs mer

Referenser

puff-news-4-500x260.jpg

Här listar vi några av de kunder som valt Modulsystem.
Vi arbetar hårt för att vara en bra och uppskattad leverantör, hör gärna med våra referenser om hur dom upplever Modulsystem som leverantör. Läs mer

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss.
Om stort eller smått

Post och besöksadress:
Modulsystem Sweden AB
Veddestavägen 17
175 62 JÄRFÄLLA

Telefon 08-506 301 00
E-post info@modulsystem.se


Fler kontakter
 

Modulsystem Sweden AB

Veddestavägen 17
175 62 JÄRFÄLLA

Tel: 08-506 301 00


Copyright 2018 Cookies | Webbplatskarta

Top